نمای شیشه ای چیست؟
قیمت شیشه اسپایدر
با گذشت چندین دهه از تولید شیشه برای مصارف ساختمانی، تولیدکنندگان و متخصصین این عرصه وارد دوره جدیدی از ساخت نمای شیشه ای شده اند. در این میان تعداد زیادی از محصولات را شاهد هستیم که برای نمای شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند. سیستم نمای اسپایدر از جمله این محصولات است که با تکنولوژی بالا تولید و برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به اینکه ساختار آنها نیز در حال تحولات بزرگی است. دیوارهای شیشه ای اسپایدر که کاملاً عنکبوتی هستند، با استفاده از انواع مختلفی از سازه های سبک و سنگین و از طریق انواع مختلفی از اجزای اسپایدر، شیشه ها را کاملاً به یکدیگر وصل می کنند تا از این طریق کاربرد نمای اسپایدر شیشه ای منعطف و بدون مانع را تشکیل دهند.
سیستم نمای اسپایدر چیست؟
سیستم نمای اسپایدر گونه ای از نماهای مدرن شیشهای هستند که کاملا خود ایستا بوده و در آن شیشه به وسیله اتصالات نقطهای به سازه اصلی ساختمان متصل می شود؛ و نمایی کاملا شفاف و مدرنی را برای کاربری های مختلف از جمله؛ مدرسه، دانشگاه، هتل، ساختمان های نظامی، تجاری و اداری و هر ساختمانی که فکرش را بکنید ایجاد می کند
انواع سیستم های نمای اسپایدر
- سیستم سازههای فلزی
- سیستم سازههای کابلی
- سیستم سازههای شیشهای
قیمت شیشه اسپایدر
با گذشت چندین دهه از تولید شیشه برای مصارف ساختمانی، تولیدکنندگان و متخصصین این عرصه وارد دوره جدیدی از ساخت نمای شیشه ای شده اند. در این میان تعداد زیادی از محصولات را شاهد هستیم که برای نمای شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند. سیستم نمای اسپایدر از جمله این محصولات است که با تکنولوژی بالا تولید و برای مصارف گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.
نصب نمای اسپایدر به چه شکلی است؟
همانطوری که در مطالب نیز اشاره شد سازه نگهدارنده سیستم نمای اسپایدر میتواند از کابل، خرپا یا سیستمهای متنوع دیگر شکل گرفته شده باشد. برای این که نوع آن مشخص شود نیاز است در این خصوص مهندسین معمار و مهندس طراح سازه با توجه به کاربری و موقعیت ساختمان شما آن را سنجیده و نتیجه را مشخص کنند. هر یک از این سازه ها مزایا و معایبی دارند که بهتر است کمی بیشتر درباره آنها مطالعه کنیم.
سیستم نمای اسپایدر با سازه خرپا فلزی؛ در این روش خرپا فلزی بیشتر برای تحمل بار مرده و بار دینامیکی طراحی و ساخته شده و اسپایدرها نیز در این روش با جوش یا پیچ به سازه متصل شده و بار را منتقل میکنند. سیستم نمای اسپایدر با سازه کابلی؛ در این روش کابل های موجود به صورت کراس و تور بار های موجود را تحمل کرده و به تکیه گاه انتقال می دهند. سیستم نمای اسپایدر با سازه کابلی از زیبایی منحصر به فرد برخوردار بوده که بیشتر برای کاربری های عمومی مانند هتل ها مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین سازه های دیگر مانند سیستم نمای اسپایدر اسپیس فریم که از فرمهای هندسی منظمی به شکل متحد در کنار یکدیگر قرار میگیرند و سازه کلی را شکل داده اند. این مدل از سازه نیز کاربرد فراوانی دارد. تمامی سیستم نمای اسپایدر از یراق آلات مخصوصی شکل گرفته اند که منحصر به فرد می باشند و برای تهیه یراق آلات نمای اسپایدر باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید تا در هنگام خرید دچار مشکل نشوید. پیشنهاد می کنیم از ارمن طرح و نما این کار را انجام دهید، شرکت آرمن به عنوان مجری، مشاور و طراح این نما ها می تواند نیاز شما را در این زمینه فراهم کند.
عمده کاربرد نمای اسپایدر
بیشترین کاربرد نمای اسپایدر در ساختمان هایی است که ساخت یک نمای شیشه ای و فانتزی برای آن بیشتر مورد نیاز است. همچنین مواردی همچون صرفه جویی و محدودیت در مصرف انرژی مطرح است که بیش از هر چیز می تواند به افزایش میزان نورپردازی ساختمان کمک کند. یکی دیگر از موارد کاربرد نمای اسپایدر می توان به ظاهر تمیز شیشه، پاکسازی آسان و دوام بالای شیشه نسبت به آلومینیوم و دیگر متریال ها اشاره کرد. در نتیجه نمای آنها به عنوان یک نمای منظم، روشن و یکپارچه با مزایایی از جمله ایمنی، کاربردی و سلیقه هنری یکپارچه شده و بدین ترتیب به ساخت و سازهای مدرن و تزئینات تبدیل می شوند.کاربرد نمای اسپایدر که با پانل های شیشه ای ضد حرارتی و دما به عنوان واحدهای شیشه ای منفرد یا عایق استفاده می شوند، نمایان تر می شود. در صورت وجود پانل های منفرد، شیشه چند لایه به دلایل ایمنی بالاتر ترجیح داده می شود. این سیستم با کاربرد نمای اسپایدر از تعدادی لوازم جانبی با بازوهای فلزی تشکیل شده است که در انتهای هر بازو، یک ورق شیشه توسط گوشه ها با یک پیچ مخصوص ثابت می شود. خلاء بین این ورق ها برای غلبه بر فشار مکانیکی و شرایط آب و هوایی با عایق پر شده است که موجب پررنگ شدن کاربرد نمای اسپایدر می شود. ورق های شیشه ای مستطیل شکل دارای ۴ یا ۶ سوراخ حفره ای هستند که در آنها پیچ های استیل ضدزنگ بعنوان ثابت کننده نقاط عمل می کنند. فضای بین لایه های شیشه ای با آب و هوا پر شده است. عناصر پشتیبانی که اتصالات را در خود جای داده اند، می توانند قاب با فضای بیشتر، باله شیشه ای، کابل های تنشی یا ستون های مدور استیل باشند تا جلوه زیبایی شناسی را مطابق خواسته مشتری با توجه به کاربرد نمای اسپایدر فراهم کند.
شیشه نمای اسپایدر
هر یک از سیستم نمای اسپایدر از شیشه مخصوصی شکل گرفت اند تا بتوانند در مقابل بار وارده و همچنین عوامل محیطی مانند باد، باران، برف، صوت، حرارت و … مقاوم باشند. شیشه نمای اسپایدر در شکل های مختلفی تولید می شوند که به واسطه سیستم خاصی مانند کابل و یا خرپا به سازه اصلی اتصال پیدا می کنند. شیشه های سکوریت از معروف ترین نوع شیشه ها برای سیستم نمای اسپایدر هستند که در تنوع مختلفی تولید می شوند، این نوع از شیشه ها در تنوع مختلفی تولید می شوند و دتایل خاص خود را دارند. دتایل شیشه های اسپایدر با توجه به سیستم سازه متفاوت هستند.
روش اجرای نمای اسپایدر
برای اجرای سیستم نمای اسپایدر روش های مختلفی وجود دارد که هر یک از آنها بستگی به نوع سیستمی دارد که شما از آن استفاده می کنید، مانند سیستم کابلی و یا خرپایی. هر یک از این سیستم ها به شکل خاصی روی نمای ساختمان نصب می شوند که بهتر است برای نصب از افراد متخصص در این کار استفاده شود تا به شکل دقیقی نصب شوند
مزایا و معایب شیشه اسپایدر
- به طور دائم نیاز به کنترل آب بندی و اجرای صحیح در هنگام ساخت دارد
- یک تکه بودن و شفاف بودن سیستم نمای اسپایدر
- سبکی و داشتن اتصالات محکم
- ساده بودن اجرای جزییات این نما
- مقاومت زیاد در هنگام زلزله و توانایی جابجایی این نما
- داشتن تنوع زیاد در شکل و طرح
- عایق صوت، حرارت، رطوبت
آرمن مجری نمای اسپایدر
تعداد زیادی از شرکت ها و نمایندگی ها در ایران هستند که سیستم نمای اسپایدر را انجام می دهند، اما در میان آنها شرکت ارمن طرح و نما با داشتن نیروی متخصصص و کارآمد به عنوان مجری، مشاور و طراح این نما ها فعالیت می کند و شما می توانید برای خرید به شرکت مراجعه نمایید.
- ۹۹/۰۷/۲۳